lördag 26 januari 2008

Världens coolaste kontor

Förra helgen hade Google en stor in- och omflyttningskarusell, och i måndags invigdes de nya lokalerna. Även om själva kontoren är sig lika, så har desto mer hänt runtikring. Framförallt har mötes-/konferensrummen fått lite mer kreativ utformning som t.ex. skidliftar, igloos (med plats för 4) och giganto-ägg i olika färger, och uppehållsrummen har utökats med både ett bibliotek med "eldstad" och ett ljudisolerat game room med fussball, biljardbord, tevespel och mycket mer.
Det häftigaste är dock att vi fått brandstationsstänger för snabb förflyttning mellan våningar (åtminstone i ena riktningen), och en rutschkana rakt ner i matsalen. Av en händelse är jag placerad så att rakaste vägen till matsalen passerar både en brandstationsstång och rutschkanan, så dom blir flitigt använda.3 kommentarer:

Blogger Wille sa...

Gud vilket underbart skönt kontor :D
Skulle i och för sig ha lite svårt att koncentrera mig på själva arbetet om jag nu skulle arbeta där :)

26 januari 2008 20:00  
Anonymous Anonym sa...

Jo, ibland är det lite distraherande, men man vänjer sig rätt fort (fast jag antar att rätt mycket produktivitet försvinner på Guitar Hero - tur att spelrummet är ljudisolerat).

Kontorslayouten gör det samtidigt lättare och svårare att hitta, avdelningschefen beskrev t.ex. häromdagen var hans skrivbord var med "nära den enorma ankan" istället för typ "i rum 123" som man skulle kunnat vänta sig. =)

28 januari 2008 23:21  
Anonymous Anonym sa...

Hi Bjorn!!!
I love your photos ins this blogger!
I hope you have a good job in google!

---

Ow, you can optimize the MeBoy to w300 in next version???
In my country is the most used phone!

Hey thank you by everything u doo!
Hugs!!!!

26 februari 2008 00:32  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida